Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Venttiilien kokoonpanija

Työpaikat / Venttiilien kokoonpanija

Venttiilien kokoonpanija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Neles Finland Oy:lle henkilöitä venttiilien kokoonpanotiimiin pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuonna 2011 avatussa modernissa tehtaassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentely tapahtuu Neles Finland Oy:n Hakkilan venttiilitiimin kokoonpanossa osana ammattitaitoista kokoonpanotiimiä kahdessa vuorossa. Työ on hienomekaanista kokoonpanoa, testausta ja laadun tarkkailua.

Haemme tiimimme oma-aloitteista tekijää, joka ei pelkää itsenäistä työtä mutta viihtyy myös tiimin parissa. Toivomme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä ahkeraa työotetta. Odotamme hakijalta kykyä kehittyä päivittäisessä työssäsi yhä paremmaksi ja motivoidut uuden oppimisesta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta kokoonpanotehtäviin – aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on ehdottomasti eduksesi. Kone-ja metallialan koulutus on myös eduksesi mutta ei välttämätön.

Jos olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittyä alan ammattilaiseksi, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen ja sen jälkeen mahdollisuuden vakituiseen työhön. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen, sekä mahdollisuuden kehittyä kokoonpanon ammattilaiseksi todella kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme tarvittaessa ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi