Kesätyöntekijä ABC Juva

Työpaikat / Kesätyöntekijä ABC Juva

Kesätyöntekijä ABC Juva

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Juva Mikkeli Pieksämäki Savonlinna Hotelli- ja ravintola-ala ABC Juva

Haemme reippaita ja iloisia asiakaspalvelijoita kesätyöhön Juvan ABC liikenneasemalle. Työ ei edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan sinut perehdytetään työhön. Asiakaspalveluhenkisyys ja halu oppia uutta ratkaisevat!

Työtä on tarjolla monipuolisissa ravintolan-, keittiön-, pikaruokapalveluiden- ja kaupan tehtävissä. Lisäksi liikenneasemalta löytyy jäätelökioski sekä siivouspalvelut.

Toivomme sinulta aurinkoista, motivoitunutta asiakaspalveluhenkeä ja halua työskennellä kiireessä sekä monipuolisessa tehtävässä. Edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta– mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun saakka. Tunteja on tarjolla 25 h/vko ja vuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle liikennemyymälän ollessa avoinna 24/7.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten toimi siis heti ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!