Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ajojärjestelijä Recticelille

Työpaikat / Ajojärjestelijä Recticelille

Ajojärjestelijä Recticelille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne Vienti/tuonti Recticel Insulation Oy

Oletko palvelualtis logistiikan ammattilainen ja omaat esimerkiksi logistiikan tai kaupallisen alan koulutustaustan? Miltä kuulostaisi ura rakennusteollisuuden alalla toimivassa kansainvälisessä yrityksessä?

Meillä on nyt haussa ajojärjestelijä Mäntsälän toimipisteeseen.

Työssäsi ajojärjestelijänä tulisit vastaamaan lähtevästä liikenteestä Mäntsälän tehtaaltamme valmistuville tuotteille Pohjoismaihin ja Baltiaan. Järjestelmällisenä ja aikaansaavana henkilönä aikataulutat lähtevän tavaran tehokkaasti. Luot kuljetuksiin liittyvät asiakirjat, hallitset näitä, sekä olet ajan tasalla rahtien aikatauluista. Toimit myös linkkinä sidosryhmiimme Pohjoismaihin ja Baltiaan – ollessamme kansainvälinen yritys kommunikoimme asiakkaidemme kanssa suomen kielen lisäksi myös aktiivisesti englanniksi, joten omaathan myös sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Mitä muuta olennaista työnkuvaan kuuluu?

• Noutotilausten tilaaminen tehtaalta valmistuneille ja lähteville tuotteille

• Rahdin kustannusten optimointi

• Myynti- ja ostolaskujen tarkastaminen ja hyväksyntä SAP-järjestelmässä

• Yhteistyö myynnin, asiakaspalvelun, tuotannon ja varaston kanssa

Minkälainen henkilö sitten tällaisessa tehtävässä mielestämme pärjää?

Tärkeää olisi, että sinulla on tuntemusta logistiikasta ja ymmärrystä kumipyöräliikenteestä. Viihdyt työskennellessäsi eri sidosryhmien kanssa ja hallitset tilanteen, vaikkakin olisi useampi asia samanaikaisesti hoidettavana. Olet tottunut Excelin käyttäjä ja olet mahdollisesti kerryttänyt jo osaamista eri toiminnanohjausjärjestelmistä. Asiakaspalveluhenkisyys ja ennen kaikkea hyvä asenne ovat avainasemassa!

Miksi juuri sinun kannattaisi jättää hakemus tähän tehtävään?

Recticelillä työtä tehdään tiimin kanssa ja yhdessä olemmekin vahvempia kuin yksinään. Toimimme kunnioittavasti ja rehellisesti ja otamme vastuuta tekemisestämme. Pyrimme luomaan innovaatioita, jotka tähtäävät arvon luomiseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kansainvälisessä kasvavassa yrityksessä.

Jos koet, että yllä oleva tehtävänkuva sopii sinulle erinomaisesti, niin lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.