Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä Klaukkalaan

Työpaikat / Varastotyöntekijä Klaukkalaan

Varastotyöntekijä Klaukkalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne

Onko sinulla kokemusta vastapainotrukista? Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa?

Etsimme asiakkaallemme Klaukkalaan varastotyöntekijöitä pieneen ja huumorintajuiseen tiimiin. Varasto sijaitsee Klaukkalan keskustan tuntumassa.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa kuormalavojen lajittelua vastapainotrukilla sekä rikkoontuneiden lavojen korjaamista. Työsuhde on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin klo 6–22 välillä. Työvuoroista voidaan kuitenkin sopia joustavasti ja ottaa toiveesi huomioon vuorojen suunnittelussa. Tehtävässä on aloitus huhti-toukokuun aikana. Toivomme sinun pystyvän sitoutumaan tehtäviin pitkäaikaisesti, mutta vähintään elokuun loppuun asti. Sopimukset kirjoitetaan aluksi Baronan kanssa, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, mutta tehtävässä pärjääminen edellyttää vastapainotrukin hallitsemisen. Arvostamme hakijoilta ennen kaikkea hyvää työmotivaatiota sekä itsenäistä otetta työhön.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!