Teollisuusmaalari

Työpaikat / Teollisuusmaalari

Teollisuusmaalari

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Äänekoski Laukaa Saarijärvi Keuruu Muurame Jämsä Teollisuus/tuotanto

Olisiko aika aloittaa uusi työsuhde? Haaveiletko teollisuusmaalarin tehtävistä? Poikkeukselliset olot huomioiden toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti, tasavertaisesti ja helposti videohaastatteluina . Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TEOLLISUUSMAALARIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten metallikappaleiden jauhemaalaus-, suojaus-, ripustus- sekä purkutehtävät maalauslinjastolla. Tehtaassa pääset hyödyntämään nykyaikaisia laitteita ja olemaan osa maalaustiimiä.

Sinulta toivotaan:

  • aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta tai jonkinlaisista pintakäsittelyn tehtävistä
  • huolellisuutta ja tarkuutta
  • oma-aloitteisuutta
  • hyvää työasennetta
  • hyviä ryhmätyötaitoja, englanninkielen taito katsotaan eduksi
  • vuorotyövalmiutta

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä vakituiseksi asiakasyrityksen listoille.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi