Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Pääkirjanpitäjä

Työpaikat / Pääkirjanpitäjä

Pääkirjanpitäjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Fintoil Hamina Oy

Kiinnostaako sinua olla mukana luomassa alusta alkaen taloushallinnon ja laskennan käytäntöjä? Löytyykö sinulta vahvaa kokemusta kirjanpidon ja konsernilaskennan puolelta? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee aidosti merkityksellistä työtä vihreämpien arvojen puolesta? Tämä voi olla sinun tilaisuutesi.

Haemme asiakkaallemme Fintoilille pääkirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.

Sinun vastuullasi on koko yrityksen ulkoinen laskenta ja prosessien kehittäminen. Työskentelet yrityksen CFO:n oikeana kätenä. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • Liike- ja palkkakirjanpidon seuraaminen ja sen oikeellisuuden varmistaminen
  • Ulkoisen kirjanpitokumppanin johtaminen ja koordinointi
  • Kuukausi-, osavuosi- ja vuositilinpäätösvastuu
  • Konsernilaskenta ja konsernitilinpäätös
  • Tilintarkastukseen osallistuminen
  • Vero- ja muut viranomaisilmoitukset
  • Muut raportointi- ja erillistehtävät
  • ERP:n implementointiin osallistuminen

Olet kokenut ja monipuolinen ulkoisen laskennan osaaja, jolta löytyy osaamista laajasti tilinpäätöksistä, verotuksesta sekä konsernilaskennasta. Vankan kokemuksesi avulla tiedät, miten lähteä rakentamaan taloushallinnon käytäntöjä. Olet työotteeltasi proaktiivinen ja toimeen tarttuva henkilö, joka ei oleta, että kaikki on valmiina, vaan on valmis luomaan uutta ja kehittämään käytäntöjä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sopeudut uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Sinulta löytyy sujuvan suomen kielen taidon ohella myös hyvä englannin kielen osaaminen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan täysin uutta alusta saakka. Taloushallinnon kehittämisen ohella saat olla mukana luomassa myös työskentelemisen ja yhteistyön tapoja sellaisiksi, jotka palvelevat työntekijöiden ja koko yrityksen yhteisiä tavoitteita. Tulet työskentelemään osana proaktiivista ja yrittäjähenkistä tiimiä, jossa halutaan työskennellä aidosti yhdessä.

Tutustu Fintoiliin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/fintoil/

Mikäli kiinnostuit, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lisätietoja antaa

Baronan rekrytointikonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse: tiistaina 13.4. klo 14-15 tai torstaina 15.4 klo 15-16