Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä/keräiljiä

Työpaikat / Varastotyöntekijä/keräiljiä

Varastotyöntekijä/keräiljiä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Nokia Ylöjärvi Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle varastotyöntekijää tuotantolaitoksen sisälogistiikkatehtäviin lähinnä osien keräilyn pariin.

Varastotyöntekijänä tehtäväsi pitävät sisällään tuotannossa tarvittavien komponenttien keräilyä varastoautomaattia käyttäen ja niiden toimitusta tuotantokoneille. Vastuullasi on varmistaa, että tuotantotyöntekijöillä on riittävästi tarvittavia komponentteja tuotteen valmistuksen jokaisessa työvaiheessa. Osallistut yleisesti myös varaston avustaviin tehtäviin, siivoamiseen sekä ylläpitoon. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa aamussa ja illassa.

Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta varastolta tai vastaavista tehtävistä vaan asenne ja motivaatio on tärkeintä. Edellytämme sinulta voimassaolevaa B-ajokorttia, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen varastoympäristöstä ja -järjestelmistä.

Tarjolla on varsin monipuolinen työmahdollisuus varastouransa alkuvaiheessa olevalle tai keräilytöistä jo kokemusta omaavalle tekijälle kilpailukykyisellä palkalla!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet hyvällä asenteella varustettu tiimipelaaja, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.