Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Terveyskeskuslääkäri, Petäjäveden terveysasema

Työpaikat / Terveyskeskuslääkäri, Petäjäveden terveysasema

Terveyskeskuslääkäri, Petäjäveden terveysasema

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Petäjävesi Terveydenhuolto/sosiaaliala Seututerveyskeskus

Etsimme terveyskeskuslääkäriä Keski-Suomeen Petäjäveden terveysasemalle keväästä 2021 alkaen.

Petäjävesi sijaitsee Keski-Suomessa vain 32 km päässä Jyväskylästä. Petäjäveden terveysasema kuuluu Keski-Suomen Seututerveyskeskukseen, joka on osa Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin organisaatiota. Seututerveyskeskus on innovatiivinen toimija perusterveydenhuollon kentässä, ja haluaa kehittävällä otteellaan säilyttää jo hankkimansa hyvän maineen terveydenhuollon ammattilaisten työnantajana. Seututerveyskeskus on kollegoiden suosittelema työnantaja, ja tutkitusti erinomainen koulutusterveyskeskus nuorille lääkäreille!

Petäjäveden terveysasema on kolmen virkalääkärin asema, jonne haemme nyt noin vuoden määräaikaista sijaista keväästä 2021 alkaen. Aloitusajankohdasta ja työsuhteen pituudesta voidaan neuvotella elämäntilanteesi mukaan. Vaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto, mutta valmistumisen jälkeistä työkemusta ei vaadita. Jos olet tänä keväänä valmistuva lääkäri, niin terveysaseman kokeneet seniorilääkärit mahdollistavat miellyttävän startin urallesi ja pääset osallistumaan sekä sisäisiin että ulkopuolisiin koulutuksiin. Petäjävedellä on vakiintunut henkilökunta, joka pelaa hyvin yhteen. Työskentely on täten sujuvaa ja sitä tehdään mukavassa ilmapiirissä!

Palkka 7390,76 €/kk. Lisäksi maksetaan toimenpidepalkkiot, mahdolliset kokemuslisät sekä lomarahat/-korvaukset.

Tervetuloa tähän iloiseen ja hyvin toimivaan työyhteisöön. Jäämme innolla odottamaan yhteydenottoasi!

Kysy lisää: Jenni Rönkkö / 050 5165455 / jenni.ronkko@medimanageri.fi. Mikäli kiinnostut tehtävästä ei voit halutessasi vain lähettää viestin tai soittaa Jennille ja sopia etenemisestä. Voit myös jättää tietosi järjestelmäämme ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytointia hoitaa Seututerveyskeskuksen kumppanina Medimanageri. Medimanageri on valtakunnallisesti toimiva lääkärirekrytointiin erikoistunut yritys. Tarjoamme lääkäreille helpon tavan työn tekoon - voit työllistyä toiveesi mukaan joko suoraan virkasuhteeseen asiakkaamme palvelukseen tai työskennellä vuokratyösuhteessa kauttamme. Toimimme rekrytointikumppanina kymmenille eri kunnille, kuntayhtymille, sairaanhoitopiireille ja yksityisen sektorin toimijoille ympäri Suomen. Kerrot vain meille, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja me etsimme sinulle sopivan työtehtävän. Medimanageri on osa Barona-konsernia.