MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

Työpaikat / MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

MARKET INTELLIGENCE SPECIALIST, OILTANKING FINLAND OY

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Tekniikka Teollisuus/tuotanto Ostotehtävät/hankinta Oiltanking Finland Oy

Haemme Oiltanking Finland Oy:hyn Market Intelligence Specialistia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi ja osa yrityksen kasvuun tähtäävää strategiaa.

Market Intelligence Specialistin päätehtävänä on tunnistaa ja kerätä markkinatietoa, seurata kilpailijoita, talouden suhdanteita ja alan trendejä/megatrendejä. Raportoit ja analysoit sekä luot ennusteita keräämäsi informaation pohjalta. Lisäksi luot ja päivität teollisuuskohtaisia kilpailija- ja asiakasmalleja, joissa huomioit mm. kasvuennusteet ja -trendit sekä markkinat. Kotimaan ja lähialueiden, erityisesti Venäjän, markkinat korostuvat tehtävässä.

Market Intelligence Specialistina osallistut myös kaupallisen strategian ja uuden liiketoiminnan kehittämiseen. Osallistut myös kansainvälisille messuille ja muihin tapahtumiin sekä etsit uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkaita. Raportit kaupalliselle päällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta esim. DI (kemiantekniikka), KTM (Venäjänkauppa)

  • vahvaa Venäjän markkinatuntemusta, kokemusta Venäjällä toimimisesta

  • kemianteollisuuden/ kemikaalituntemusta

  • erinomaisia tiedonkäsittely- ja analysointitaitoja

  • it-osaamista, erityisesti Excel-tuntemusta

  • sujuvaa suomen, englannin ja venäjän kielen taitoa.

Voit olla hakemamme henkilö, jos lisäksi sinulla on vahva looginen päättelykyky, olet sitkeä, utelias ja avoin uusille asioille. Tehtävä edellyttää itseohjautuvaa työtapaa ja kykyä toimia muuttuvissakin tilanteissa.

Oiltanking Finland Oy tarjoaa sinulle haastavan tehtävän kiinnostavassa markkinassa ja mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen liiketoimintaan. Kansainvälisessä konsernissa pääset lisäksi osallistumaan Euroopan tasolla kaupallisen toiminnan kehittämiseen.

Yrityksellä on toimisto Kotkassa mutta tehtävä mahdollistaa joustavan etätyöskentelyn tilanteen mukaan. Työskentelyn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.