Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vastaanottospesialisti

Työpaikat / Vastaanottospesialisti

Vastaanottospesialisti

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Teollisuus/tuotanto

Kuvaileeko sinua parhaiten termit tarkka ja huolellinen? Kiinnitätkö huomiota yksityiskohtiin etkä kaihda sitä, että työhösi kuuluu myös paperitöitä? Barona hakee kansainväliselle asiakkaalleen työntekijää näytteiden vastaanottoon Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle!

Vastaanottospesialistin nimellä kulkeva tehtävä pitää sisällään ympäri maailmaa tulevien näytteiden vastaanottamista, visuaalista tarkastamista ja tietojen käsittelyä erilaisissa järjestelmissä. Työ vaatii huolellisuutta sekä tarkkuutta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tärkeää on, että näytetiedot ovat oikein ja jäljitettävissä eivätkä näytteet mene sekaisin. Tehtävään soveltuva tausta voi olla esimerkiksi tilaustenkäsittelystä teollisuudessa, varastotyöstä, jossa tietojärjestelmien käyttö on ollut isossa roolissa tai jopa toimistotyö, jossa tietoja on tallennettu järjestelmiin. Työskentely tapahtuu laboratorioympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joka solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa, asiakkaamme työterveyshuollon sekä e-passin ja kirsikkana kakun päällä käytössäsi olevan kuntosalin. Viikoittainen työaika on 37,5h/vko ja töitä tehdään kahdessa vuorossa. Vuorot alkavat joustavasti klo 6-8 ja klo 12-14 välillä. Työpaikka sijaitsee Länsimetron varrella.

Toivomme hakijalta:

  • Opinnoista vähintään lukio suoritettuna tai esim. laborantin tai kemiantekniikan opintoja
  • Kokemusta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä sekä tietojen käsittelystä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Valmiutta työskennellä 2-vuorossa ja sitoutua töihin pitkäksi aikaa
  • Kykyä noudattaa ohjeita, tarkkoja toimintamalleja sekä hyvät it-taidot

Kuulostaako hyvältä? Jätäthän hakemuksesi meille heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa heti sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi.