Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

System Specialisteja Elisalle Helsinkiin, kesätyö

Työpaikat / System Specialisteja Elisalle Helsinkiin, kesätyö

System Specialisteja Elisalle Helsinkiin, kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo IT/tietoliikenne Elisa Oyj

Oletko vielä vailla kesätyöpaikkaa? Haluaisitko viettää kesän tietotekniikan parissa ja samalla syventää niin teknistä osaamistasi kuin asiakaspalvelutaitoja? Meillä on nyt useampia kesätyöpaikkoja auki Elisan service deskiin Helsinkiin. Jos kesätyö nuorekkaassa ja dynaamisessa työympäristössä kiinnostaa, jatka lukemista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Etsimme asiakkaallemme Elisalle useampia reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä service deskin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin Helsinkiin. Tehtävä pitää sisällään Elisan yritysasiakkaiden teknisten ongelmien vastaanottamista ja ratkomista niin puhelimitse, sähköpostitse kuin etäyhteystyökalujenkin avulla. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähituen puolelle, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Kenelle?

Tehtävä soveltuu hyvin niin IT-uran alkuvaiheessa olevalle tulevaisuuden talentille kuin myös henkilölle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Voit olla esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija tai muuten vain kesän ajalle töitä etsivä henkilö. Toivomme joka tapauksessa, että olet oma-aloitteinen, reippaalla asenteella varustettu tyyppi, joka on aidosti motivoitunut teknisestä asiakaspalvelusta ja ongelmanratkaisusta. Tartut tehtäviin aktiivisesti ja ratkot loppukäyttäjien ongelmia pitkäjänteisesti. Service deskissä saattaa olla ajoittain hyvin kiireistäkin, joten toivomme että pystyt palvelemaan asiakkaita positiivisella asenteella pienen paineenkin alla.

Työt alkavat huhti-toukokuussa ja työsuhde kestää arviolta elokuun 2021 loppuun asti. Työsuhde on osa-aikainen (22,5-37,5 h/vko) ja työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 7.00-21.00 välille. Suurin osa työpäiväistä sijoittuu kuitenkin toimistoaikojen puitteisiin. Elisan viihtyisä toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työsuhteen työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)
  • Kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • M365 -tuoteperheen hyvää hallintaa
  • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
  • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi
  • Kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä

Tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa yrityksessä sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla! Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin, joten soitathan tai laitathan sähköpostia meille rohkeasti!