Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sales & Customer Care representative

Työpaikat / Sales & Customer Care representative

Sales & Customer Care representative

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala Forenom Oy

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita. Oletko sinä hakemamme innostunut ja intohimoinen moniosaaja, joka haluat olla osana majoitusalan upeaa kasvutarinaa? Nyt etsimme joukkoomme kesätyöntekijöitä.

Etsimme joukkoomme Forenomin Sales & Customer Care -tiimiin rohkeita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä. Sales & Customer Care -tiimin tehtävänä on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä erilaisten Some-kanavien kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Etsimme joukkoomme ratkaisukeskeistä, ahkeraa ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena.

Toivomme sinulta erityisesti:

  • Vastuullisuutta, reippautta ja oma-aloitteisuutta
  • Sujuvaa työskentelyä tietokoneen ja erilaisten järjestelmien kanssa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Rohkeutta ja palveluhenkisyyttä: haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen asiakaspalvelu- ja ratkaisumyynnin tehtävistä

Haemme tiimimme kahta osa-aikaista kesätyöntekijää. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, arkisin klo 8-24 ja viikonloppuisin klo 10-20 välillä. Työtunteja tarjoamme joustavasti elämäntilanteesi mukaan, mutta tuntimäärä on minimissään 15 h/vko. Kesäkuukausina (kesä-heinä-elokuu) tunteja tarjolla 15-38 h/vko. On myös mahdollista, että työ saattaa jatkua osa-aikaisena kesän jälkeenkin.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavat työkaverit
  • Näköalapaikan majoitusalalle, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammattilaisena

Määräaikainen työsuhde 24.5.-31.8. Toivomme valitun työntekijän olevan käytettävissä koko tuon ajan, mutta otamme huomioon myös muut hakijat.

Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus

Me tarjoamme sinulle työyhteisön, jonka suunta on eteenpäin ja katse tulevaisuudessa. Haluamme tarjota ylivoimaisen palvelukokemuksen, jonka tuottamisesta vastaa työssään tyytyväinen Forenomilainen. Kunnioitamme toisiamme, arvostamme erilaisuutta ja teemme yhdessä. Me tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Saat näköalapaikan majoitusalalle, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammattilaisena, mukavia työkavereita unohtamatta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 23.4.2021 mennessä! Toivomme valitun työntekijän olevan käytettävissä koko määräaikaisuuden ajan, mutta otamme huomioon myös muut hakijat. Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava Sakran Nuojua, p. 0505716584, arkisin klo 9-10 välillä.