Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tarjoilija

Työpaikat / Tarjoilija

Tarjoilija

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Kirkkonummi Hotelli- ja ravintola-ala Långvik

Kiinnostaako työ osana tiimiä, jonka intohimona on tinkimätön palveluasenne ja korkeatasoiset makuelämykset? Ammattitaitoiselle tarjoilijalle olisi paikka vapaana mahtavassa porukassa Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa luonnonkauniissa ympäristössä merenrannalla – vain puoli tuntia Helsingistä!

Tarjoilijana pääset tuottamaan asiakkaille unohtumattomia, ainutlaatuisia ravintolaelämyksiä. Työvuorosi sijoittuvat hotellin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, painottuen kuitenkin iltoihin sekä viikonloppuihin. Jotta loistaisit työssäsi, tulee sinun olla joustava, järjestelmällinen, energinen eikä hymysi hyydy tiukoissakaan tilanteissa. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 45 h - 112,5 h/3vkoa. Työ alkaa toukokuussa ja jatkuu syksylle asti, mahdollisuuksien mukaan myös jatko on mahdollinen. Tarjoamme tasokkaan ja uniikin työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille.

Ketä haemme?

• Olet työskennellyt aiemminkin à la carte -tarjoilun parissa – huomioimme paitsi alan konkarit, myös uransa alkupuolella olevat motivoituneet ja oppimiskykyiset hakijat

• Nautit asiakaspalvelusta ja luot hyvää tunnelmaa niin asiakkaille kuin työporukkaasi

• Pysyt kartalla myös kiireisempinä päivinä

• Puhut sekä suomea että englantia, ruotsin kielen perustaidoista on myös etua

• Olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit

Jos tunnistat itsessäsi tasokkaassa ravintolaympäristössä viihtyvän viiden tähden asiakaspalvelijan, on tämä paikka juuri sinulle sopiva! Tervetuloa kesän tyylikkäimpään työpaikkaan!