Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, kesätyö

Työpaikat / Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, kesätyö

Lähitukihenkilö InfoCare Oy:lle, kesätyö

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Vaasa IT/tietoliikenne Infocare Oy

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Vaasaan kiinteään asiakkuuteen kesätöihin. Onko sinulla hieman jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta, sekä erityisesti halua oppia joka päivä uutta?

Etsimme asiakkaallemme InfoCare Oy:lle kahta (2) IT-alan tehtävistä motivoitunutta tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-elokuulle. Työnkuvaan kuuluu monipuoliset tehtävät työasemiin sekä oheislaitteisiin liittyen toimisto- ja varastoympäristössä Vaasassa. Työ painottuu tietokoneiden ja laitteistojen esiasennuksiin sekä tietokoneiden toimituksiin. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan myös muihin lähituen tehtäviin.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Olet palvelualtis, reippaan työnotteen omaava ja aidosti IT-alan tehtävistä motivoitunut henkilö. Tulet tekemään töitä ihmisten parissa – niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sen vuoksi toivommekin, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työn ei myöskään aina tarvitse olla totista puurtamista, vaan välillä myös huumorin viljely on sallittua. Katsomme työkokemuksen lisäksi myös harrastuneisuuden eduksi. Kerrothan siis hakemuksessasi, minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt vapaa-ajan puolelta. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Tehtävässä työajat sijoittuvat arkipäiville. Kyseessä on kesätyö, jonka kesto on noin 2 kuukautta. Työt sijoittuvat kesä-elokuulle. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta
  • Kiinnostusta tietotekniikasta ja erityisesti hardware -puolesta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

TARJOAMME:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.