Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ohjelmistotukihenkilö Tietoaika Oy:lle Turkuun

Työpaikat / Ohjelmistotukihenkilö Tietoaika Oy:lle Turkuun

Ohjelmistotukihenkilö Tietoaika Oy:lle Turkuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Tietoaika Oy

Haluaisitko olla vaikuttamassa työsi tuloksilla nykyisellään usean sadan isännöintitoimiston ja vajaan miljoonan suomalaisen arkeen? Miltä kuulostaa vakaan toimialan, vahva ja sopivankokoinen ohjelmistoyritys työympäristönä, jossa pääset tarjoamaan asiakkaidesi arkea helpottavia ratkaisuja, vaikuttamaan asiakkaiden tuleviin ratkaisuihin ja kehittymään monipuolisissa tehtävissä. Kädenjäljelläsi on aidosti merkitys kokonaisen toimialan kannalta!

Haemme Tietoaika Oy:lle Turkuun asiakastyöstä sekä joukkuepelaamisesta nauttivaa

Ohjelmistotukihenkilöä

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Tietoaika Oy:n kanssa.

Tietoaika Oy:n Domus-isännöintijärjestelmää käyttää n. 40 % isännöintialan yrityksistä. Joukkueemme koostuu tällä hetkellä 14 osaajasta. Liiketoimintamme on vakaata, kannattavaa ja vahvassa kasvussa muun muassa uusien palveluratkaisujemme myötä.

Toimintamme kasvun johdosta haemme ohjelmistotukihenkilöä täydentämään asiakaspalvelutiimiämme.

Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistotuen asiakaspalvelu sekä asiakkaiden kouluttaminen. Pääset myös tarjoamaan ja opastamaan asiakkaillemme hyötyä tuottavia uusia ratkaisuja ja välität tuotekehitysideoita tuotekehitystiimillemme.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Arvostamme kovasti, jos sinulla on kokemusta isännöintitoimialasta ja puhut näin ollen samaa kieltä asiakkaidemme kanssa. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla kokemusta teknisestä IT-tuesta. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, tavoitteellinen ja ratkaisuhakuinen ja nautit asiakastyöstä asiakkaidemme sekä tiimisi kanssa. Toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa, ymmärrät pitkäjänteisen työn merkityksen ja haluat aidosti auttaa asiakkaitamme.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kiinteistöalan vauhdikkaasti etenevään digitalisaatioon, mainion työyhteisön vahvassa ohjelmistoalan yrityksessä, merkittävät vaikuttamisen ja kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Meillä kaverista pidetään huolta kaikkina aikoina, töitä tehdään kovasti, mutta aina pilke silmäkulmassa. Toimimme Turusta käsin, ja etätyö on arkeamme, joten asuinpaikkakuntasi voi olla muukin kuin Suomen Turku.

Kerro meille itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 27.4.2021 mennessä.

Haluatko kuulla lisää työtehtävästä? Soita siinä tapauksessa Tietoajan Annastiina Junnilalle 0207 343 718, parhaiten tavoitettavissa ti 13.4. klo 13-14.30 ja ke 21.4. klo 14-15.30 välisinä aikoina.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Jos sinulla herää kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, ole yhteydessä Baronalla Kati Blinnikkaan gsm 050 370 8435.

Veistämönaukio 1-3, 20100 Turku