Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätöihin noutovarastolle

Työpaikat / Kesätöihin noutovarastolle

Kesätöihin noutovarastolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Jos etsit kesätöitä ja hallitset vastapainotrukin, tässä on sinulle täydellinen kesätyöpaikka!

Etsimme asiakkaallemme Kaivokselaan ahkeraa ja oma-aloitteista varastotyöntekijää kesätöihin. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti elokuun loppuun saakka ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 06:00-18:00 välillä mukavassa ja kannustavassa työporukassa.

Tehtävänäsi on työskennellä noutovarastossa ja kerätä erilaisia LVI-alan tuotteita asiakkaiden tilauksien mukaan. Työssäsi kohtaat päivittäin ulkoisia asiakkaita, joten odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista otetta työskentelyyn. Käytät työssäsi päivittäin vastapainotrukkia tai pyöräkuormaajaa noutopihalla, joten sinulla olisi hyvä olla kokemusta ainakin vastapainoturkin käytöstä. Alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään järjestetään kattava perehdytys. Aikaisempi kokemus rakennustarvikkeista ja LVI-alan tuotteista luetaan kuitenkin eduksi.

Mikäli kiinnostuit kesätyömahdollisuudesta, jätä hakemuksesi meille välittömästi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!