Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoasentaja, kesätyö

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja, kesätyö

Kunnossapitoasentaja, kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Vantaa Hyvinkää Helsinki Järvenpää Kerava Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Haemme tekstiilipalvelualalla toimivalle asiakkaallemme Tuusulaan kesätyöntekijää kunnossapitoon.

Tehtäväkenttäsi koostuu tehtaan laitteiston monipuolisista huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Laitekannasta löytyy esimerkiksi erilaisia pesukoneita ja kuljettimia. Työt pitävät sisällään mekaanisia ja/tai sähköisiä ennakkohuoltoja ja vikakorjausta. Töitä tehdään arkisin joustavassa päivävuorossa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kerryttää osaamistasi ja ansaita tärkeää työkokemusta monipuolisessa ja haasteellisessa tehtävässä. Alussa saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Työyhteisö on hyvin joustava ja paikassa pääset osaksi rentoa ja kannustavaa työporukkaa.

Edellytämme teknisen alan suoritettua tai meneillään olevaa koulutusta. Arvostamme kokemusta työkalujen käytöstä aiemman työkokemuksen tai harrastaneisuuden myötä. Olethan hakijana itsenäiseen työhön kykenevä ja palveluhenkinen henkilö. Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi oma-aloitteista asennetta ja suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi paikkaa mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela sähköpostitse markus.korpela@barona.fi.