Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätöihin pienkonekorjaajaksi

Työpaikat / Kesätöihin pienkonekorjaajaksi

Kesätöihin pienkonekorjaajaksi

Hakuaika päättyy 22.04.2021

Vantaa Helsinki Espoo Tuusula Kerava Teollisuus/tuotanto

Etsimme pienkonekorjaajaa Vantaalle kokopäivätyöhön, työsuhde on aluksi määräaikainen kesätyö, joka alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja kestää syksyyn. Työssä menestyminen edellyttää alalle sopivaa koulutusta tai teknistä osaamista esimerkiksi harrastuksien kautta, sekä motivaatiota ja halua kehittyä. Edellytämme sujuvaa suomenkielentaitoa, englanninkielitaito on plussaa. Tehtävässäsi pääset tekemisiin myös tietokoneiden ja asiakaspalvelun kanssa.

Etsimme pienkonekorjaajia asiakasyritykseemme Vantaalle. Tehtäviin kuuluu erilaisten piensähkötyökalujen (tai polttomoottorikoneiden) korjaus. Sinulle voi olla karttunut kokemusta pienlaitehuollosta, vian etsinnästä ja korjauksesta esimerkiksi mopojen tai autojen harrastuksen parista. Voimassa oleva sähköturvallisuuskortti tai kokemus polttomoottoreista on eduksi. Lisäksi osaat käyttää sujuvasti tietokonetta.

Työ on päivätyötä ja sitä tehdään itsenäisesti osana korjaamoryhmää. Mikäli olet reipas ja työhön motivoitunut, omaat teknistä osaamista, etkä pelkää likaantua töissäsi, olet etsimämme henkilö. Sujuva suomenkielen taito ja asiakaspalveluvalmius on edellytys ja eduksi on jos sinulla englanninkielen taitoa.

Tarjoamme alasta kiinnostuneelle mahdollisuus kehittää taitoja huollon kesätöissä. Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213