Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokki Gastropub Sohoon

Työpaikat / Kokki Gastropub Sohoon

Kokki Gastropub Sohoon

Hakuaika päättyy 21.04.2021

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Gastropub Soho

Tampereen ravintolaelämän totaalisesti englantilaisin ja vankasti Otavalankadulla sijaitseva gastropub Soho etsii nyt vahvaa tekijää keittiöön pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Toki kesäkokkia unohtamatta!

Gastropub Sohoa voisi kutsua Englannin jalkapalloilun puolesta puhujaksi tai käynti siellä voisi olla kuin pikareissu Lontoolaiseen pubiin. Soho on saanut vahvan kanta-asiakaskunnan erityisesti näiden aiheiden ympärille. Hyviä tapahtumia ja ohjelmaa unohtamatta. Sinun ei toki tarvitse valita ketä kannatat tai vaikka fanittaa Rooneyta, siitä voit päättää itse. Sinulta odotamme keittiötyön hallintaa kokonaisuutena, misaamisesta nostoon saakka.

Haussa on siis kaksi kokkia, joista toista haetaan pitkään työuhteeseen ja toista tekijää "kesäkokiksi" muun tiimin vahvistukseksi.

Pidempiaikaiselta kokilta odotamme jo vankkaa kokemusta keittiötyöskentelystä eikä pahitteeksi olisi hallita pubiruoan taiat. Arvostat itsetehtyä ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Olet valmis ottamaan vastuuta sekä sinulta löytyy sammumaton jano keittiötyöhön. Työtä on tarjolla riittävästi ja työajat päivästä/iltapäivästä puolille öille saakka, aukioloaikojen mukaisesti. Ja jos homma luistaa, niin tässä olisi mahdollisuus vakipaikkaan.

Kesäkokin tehtäviin kuuluu fish n´chipsien ja burgereiden valmistuksen lisäksi asiakaspalvelua. Pääpaino työssä on köökissä, mutta olet valmis myös hyppämään tiskin taakse laskemaan tuopin tai pari. Perehdytyksen juomapuolelle saat tarvittaessa eli riittää, että sinulla on perustietämys juomista, pilke silmäkulmassa ja hymy herkässä, kun asiakkaiden kanssa rupattelet. Työvuoroja on tarjolla noin 2-5 viikossa ja työt painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Englannin kieli on tässä työssä ehdoton vahva etu ja suomen kielelläkin tulee pärjätä. Tiimityötaidot sekä rempseä huumori on myös ehdottomasti tämän työn suola.

Ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana, joten älä epäröi liian pitkään hakemuksen lähettämistä. Paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä ja työt alkavat arviolta toukokuun alkupuolella.

Kysymyksiä varmasti heräsi eli soita ja kysy Miia Leponen, Barona, 040 6859 792.

Otavalankatu 10, 33100 Tampere