Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sales Representative

Työpaikat / Sales Representative

Sales Representative

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Myyntitehtävät Toimistotyö Vattenfall Oy

Haluatko olla aidosti vaikuttamassa asioihin? Nautitko työstä myynnin ja asiakkuuksien parissa? Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi työskennellä asiakaskeskeisessä myyntiorganisaatiossa.

Sales Representative

Vattenfall etsii henkilöä heidän Customers & Solutions yksikköön Sales Representative –rooliin. Yritys on johtava toimija Suomessa ja Ruotsissa B2B-segmentissä. Sinun roolisi keskittyy vahvistamaan Vattenfallin roolia asiakkaiden kumppanina. Tiimiin kuuluu yhdeksän henkilöä sekä Suomessa että Ruotsissa ja tulet raportoimaan Ruotsiin Sales Managerille. Työpaikan sijainti on Helsingissä, mutta työhön sisältyy myös etätyömahdollisuus.

Päävastuualueenasi on kasvattaa ja kehittää pitkäaikaista ja tuottavaa tuoteliiketoimintaa ja asiakkuuksia Indoor Sales-segmentissä. Tavoitteenasi on tarjota sähköliiketoiminnan palveluja sekä uusi prospekteille että olemassa oleville asiakkaille puhelimitse ja digitaalisten kanavien kautta. Työsuhteen alussa tulet keskittymään uusien asiakkaiden hankintaan.

Sinulla on kaupallisen alan tutkinto sekä aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä. Tärkein kriteeri on kuitenkin oikea persoona sekä motivaatio uuden oppimiseen ja tuloksellisen myyntityön tekemiseen. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä Vattenfall on kansainvälinen yritys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työssä menestymistä edistää:

  • Näytöt ja vahva liiketoimintaymmärrys
  • B2B myynnin kokemus
  • Olet motivoitunut luomaan parasta mahdollista arvoa asiakkaille, tekemään yhteistyötä sekä olemaan mukana tulevaisuuden luomisessa

Etsimämme henkilö on liiketoimintasuuntautunut ja pystyy yhdistämään sekä kaupallista fokusta operationaaliseen kyvykkyyteen. Olet uskottava toimija, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja on luotettava. Haluat jatkuvasti kehittää ja parantaa prosesseja sekä olet luonteeltasi luova ajattelija ja ratkaisukeskeinen henkilö.

Tarjoamme sinulle jännittävän ja monipuolisen roolin Vattenfallilla yrityksessä, joka kasvaa nopeasti ja tarjoaa laajoja uramahdollisuuksia. Työskentelet osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka on sisäisissä kyselyissä saanut yrityksen parhaita arvioita esimerkiksi johtamisen osalta. Pääset työskentelemään aidosti vastuullisessa yrityksessä, joka arvostaa esimerkiksi monimuotoisuutta.

Lisätietoja antaa Sales Manager, Anders Forssel, +46 722 315 834. Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä Krista Pulkkinen +358 50 505 7715

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.4.2021. Toivomme CV:tä englannin kielellä, mutta hakemuskirjeen voit toimittaa myös suomen kielellä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajalle ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vattenfall AB Business Sales offers a wide range of products in the energy field. We operate in a highly competitive and dynamic market. Our customer groups are large corporate customers, partners and resellers. Our ambition is to be the number one for the customer.

We are convinced that diversity contributes to build a more profitable and attractive company and we strive to be good role models. Vattenfall works actively for all employees to have the same opportunities and rights regardless of gender, ethnicity, age, transgender identity or expression, religion or other belief, disability or sexual orientation.

Konepajankuja 3 B, 00510 Helsinki