Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija Tuupovaaraan

Työpaikat / Kokoonpanija Tuupovaaraan

Kokoonpanija Tuupovaaraan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Teollisuus/tuotanto

Oletko tarkka ja näppäräsorminen työntekijä? Etsitkö päivätöitä joustavalla työajalla tai onko sinulla vielä kesätyöpaikka löytymättä! Tässä se olisi!

Haemme asiakasyrityksellemme Tuupovaaraan KOKOONPANIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä: Johdinsarjakokoonpanotyö pitää sisällään kaapeli- ja johdinsarjojen kokoonpanoa, (liittimet, merkinnät, niputukset) sekä pienempien koteloiden/rasioiden kokoonpanoa. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaskuvien perusteella tehtävä kokoonpanotyö, joka vaatii tarkkuutta, loogisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työ vaihtelee päivittäin asiakasräätälöytyjen kuvien mukaisesti.

Sinulta toivotaan: Tehdas sijaitee alueella, jonne pääset parhaiten omalla autolla. Sinut perehdytetään jokaiseen työtehtävään. Kokemusta merkityksellisempää on ahkera ja omatoiminen asenne.

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Päivätyö joustavalla työajalla.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin elokuun loppuun.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi