Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Trukinkuljettaja metallialalle

Työpaikat / Trukinkuljettaja metallialalle

Trukinkuljettaja metallialalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haemme nyt Lahteen henkilöä trukinajotehtäviin teollisuuden pariin.

Haemme kahta trukinajotaitoista henkilöä töihin varastoon metalliosien keräily- sekä pakkaustehtäviin. Työ painottuu korkeakeräilyyn. Alan koulutus tai vastaava kokemus on plussaa. Emme kuitenkaan vaadi sinun olevan pitkän linjan ammattilainen, mutta odotamme kokemusta vastaavanlaisesta työnkuvasta tai logistiikka alan koulutuksen. Tärkeintä on ehdottomasti oma-aloitteinen ja reipas luonteesi sekä työhön tarttuvaa asenne!

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä loistavan työyhteisön. Jokainen työntekijä saa erittäin kattavan perehdytyksen ja Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen tuen koko työsuhteen ajaksi! Töitä tehdään kokoaikaisesti maanantaista perjantaihin 2-vuorossa. Työt alkavat huhtikuun lopussa ja jatkuvat aina syyskuun loppuun saakka. Mikäli olet hoitanut työsi hyvin, on sinulla loistava mahdollisuus myös vakinaistua suoraan yrityksen omille palkkalistoille. Palkkaus tehtävässä määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, kuitenkin aiemmat kokemuksesi huomioiden.

Lähdemme kartoittamaan soveltuvia henkilöitä jo hakuajan aikana. Mikäli kiinnostut, tunnistit itsesi luonnekuvauksesta ja omaat aikaisempaa kokemusta logistiikan parista niin siirry heti jättämään hakemus Baronalle oheisen linkin kautta. Vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.