Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ostoreskontran asiantuntija

Työpaikat / Ostoreskontran asiantuntija

Ostoreskontran asiantuntija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Kuopio Pirkkala Kempele Kiuruvesi Vantaa Espoo Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö

Oletko sinä kansainvälisesti suuntautunut taloushallinnon ammattilainen, jolta löytyy aiempaa kokemusta ostoreskontranhoidosta? Etsimme nyt suomalaiselle energia-alan asiakkaallemme ostoreskontran asiantuntijaa kokoaikaiseen ja arviolta noin kuuden kuukauden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus myös jatkoon. Työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Ostoreskontran asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaamme maayhtiöiden ostoreskontrat, Suomen yhtiön ostoreskontra tietyiltä osin (esim. haastavat laskut) sekä ALV- ja Intrastat-ilmoitukset. Edellisten lisäksi vastuullasi on kansainvälisissä asioissa avustaminen kuten täsmäytykset sekä yhteyshenkilönä toimiminen kansainvälisten yhtiöiden reskontrien osalta.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta ostoreskontran hoidosta, kansainvälisestä verotuksesta ja perusymmärrys kirjanpidosta. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy innokkuutta ja kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, etkä pelkää työskennellä englannin kielellä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista työotetta. Ostoreskontran asiantuntijan tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä myös halutessasi kehittämään ostolaskuprosessia.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kasvaa taloushallinnon osaajana kansainvälisessä ympäristössä. Pääset työskentelemään osana pientä taloushallinnon tiimiä, jossa sinulla on ympärilläsi ammattitaitoiset ja mukavat kollegat tukenasi sekä joustava organisaatiorakenne. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, virike-edun, työkykyvakuutuksen ja mahdollisuuden etätyöhön sekä työskentelyn Helsingin toimipisteen lisäksi myös muista toimipisteistä käsin.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 20.4. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että saatamme poistaa ilmoituksen jo ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonk numerosta 050-4521599 perjantaina 9.4. klo 9-10 tai sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.