Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

TOIMITUSJOHTAJA, VOIMA-ASENNUS OY

Työpaikat / TOIMITUSJOHTAJA, VOIMA-ASENNUS OY

TOIMITUSJOHTAJA, VOIMA-ASENNUS OY

Hakuaika päättyy 27.04.2021

Vimpeli Lappajärvi Ilmajoki Tekniikka Teollisuus/tuotanto Voima-asennus Oy

Haemme Voima-asennus Oy:hyn toimitusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voima-asennus Oy:llä on toimipaikat Vimpelissä, Lappajärvellä ja Ilmajoella. Yritys toimii Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella n. 60 km säteellä toimipaikoista. Yrityksen palveluihin kuuluvat sähköasennukset ja -urakointi, niin pienissä kuin suuremmissakin kohteissa.

Haemme toimitusjohtajaksi henkilöä, jolla on vahva sähköalan osaaminen (vähintään S2), projektinjohtamiskokemusta ja -osaamista. Valittavalla henkiöllä tulee myös olla kokemusta tarjouslaskennasta ja tuntemusta asennustekniikoista sekä vahvat esimiestyötaidot.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön operatiivisesta toiminnasta, kehittämisestä sekä asennustoiminnan laadusta. Toimit myös asiakasrajapinnassa ja hoidat itsenäisesti urakointiprojekteja.

Yrityksessä on ammattitaitoinen henkilöstö, 15 asentajaa ja asennuspäällikköitä, joten odotamme sinulta vahvaa esimiesosaamista sekä yhteistyötaitoja. Kiinnostus verkkoliiketoimintaa kohtaan katsotaan eduksi.

Voima-asennus Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia pitkäjänteisesti toimintaa kehittäen vakavaraisessa yrityksessä, monipuolisessa tehtäväkentässä. Pääset organisoimaan työn ja yrityksen ”itsesi näköiseksi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.