Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lounaskokki Kukonlinnaan

Työpaikat / Lounaskokki Kukonlinnaan

Lounaskokki Kukonlinnaan

Hakuaika päättyy 19.04.2021

Hollola Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Kukonlinna Oy

Pitkän linjan perheyritys huoltoasema Kukonlinnan avaa ovensa uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana uudistamassa ja kehittämässä aseman tarjoiluita yhdessä omistajan kanssa!

Ennen huoltoaseman avaamista pääset suunnittelemaan lounaslistoja yhdessä omistajan kanssa. Omistaja ottaa sinut mielellään osaksi avausprojektia, joten pääset haastamaan omaa osaamistasi ja kehittelemään uusia ideoita. Avauksen jälkeen tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti lounaaseen liittyvät valmistelutehtävät ja kotiruuan valmistaminen asiakkaille. Perus periaatteena on kuitenkin toimia yhtenä tiiminä muiden työntekijöiden kanssa, joten jokainen auttaa tarvittaessa myös muita. Toivomme, että sinulta löytyy siksi rohkeutta seistä hetkellisesti vaikkapa kassan takana. Pääsääntöiset työtehtäväsit ovat kuitenkin keittiön puolella.

Toivomme sinulta lisäksi rohkeutta kommunikoida ja keskustella liikenneaseman asiakkaiden kanssa. Sosiaaliset taidot sekä innostus oppia uutta työssäsi ovat avainasemassa tässä tehtävässä! Alan koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat edellytyksenä tehtävässä. Lisäksi tarvitset oman auton, sillä julkisilla et valitettavasti pääse kulkemaan perille.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan uudistuneessa liikennemyymälässä. Työt alkavat heti, kun sinulle sopii, kuitenkin mahdollisimman pian. Työsopimus on keikkatyösuhteen mukainen, mutta lähtökohtana on tarjota mahdollisimman paljon työtunteja. Tulevaisuudessa sinulla on kuitenkin mahdollisuus työllistyä suoraan Kukonlinnan omille palkkalistoille, mikäli olet hoitanut työsi kunnialla ja tilanne sen mahdollistaa.

Palkkaus määräytyy vähintään työehtosopimuksen mukaisesti, mutta sinulla on mahdollisuus neuvotella palkkauksesta oman osaamisesi mukaan suoraan omistajan kanssa. Hyville osaajille ollaan valmiita maksamaan hyvin kilpailukykyistä palkkaa. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Mikäli haluat kehittää osaamistasi ja päästä aidosti vaikuttamaan ruokalistoihin, hae paikkaa mahdollisimman pian! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.