Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Paikkamaalari Kilpilahteen (kesätyöoptio)

Työpaikat / Paikkamaalari Kilpilahteen (kesätyöoptio)

Paikkamaalari Kilpilahteen (kesätyöoptio)

Hakuaika päättyy 26.04.2021

Porvoo Vantaa Helsinki Loviisa Pornainen Sipoo Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Rakennusala

Etsimme asiakasyrityksellemme paikkamaalareita Kilpilahden teollisuusalueen pintakäsittelytöihin. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta pintakäsittelystä, mutta katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuus-/työmaaympäristöstä eduksi. Työsuhde ajoittuu huhti-toukokuulle 2021 ja edellyttää kyseisenä aikana kykyä pitkiinkin työpäiviin. Hyvin suoritetut työt voivat avata mahdollisuuden myös kesätöille.

Paikkamaalarina työskentelet parin tai pienen tiimin kanssa vaihtelevissa työkohteissa Kilpilahden teollisuusalueella. Pintakäsittelyn tavoitteena on estää rautarakenteiden altistuminen korroosiolle suorittamalla niille asianmukainen pohjakäsittely poistamalla epäpuhtaudet sekä suojaamalla pinnat maalikerroksella. Käsiteltävät kappaleet ovat ensisijaisesti jalostamon alueen rautarakenteita, kuten putkistoja, palkkeja, kaiteita, säiliöitä tai muita osia.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta teollisuus- tai työmaaolosuhteissa, kuten rakennustyömaalla työskentelystä, sekä uskallusta työskennellä myös korkeissa paikoissa. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävään soveltuukin erinomaisesti myös työuransa alkupuolella oleva henkilö, joka on kiinnostunut tekniikan parissa ja teollisuudessa työskentelystä.

Eduksi katsomme B- tai C-luokan ajokortin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää puhutun suomen kielen ymmärrystä sekä kykyä kommunikoida suomeksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan paikkamaalarin työn, jossa pääset työskentelemään ainutlaatuisella ja yhdellä Suomen mielenkiintoisimmista teollisuusalueista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.