Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijäksi konevuokraamoon

Työpaikat / Kesätyöntekijäksi konevuokraamoon

Kesätyöntekijäksi konevuokraamoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Rakennusala Barona Rakennus Oy

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2021 parhaan kesän ikinä?

Etsimme asiakkaallemme itsenäistä ja palvelualtista kesätyöntekijää konevuokraamoon Tampereelle. Työsuhde on kokoaikainen ja työajat ajoittuvat arkisin kello 6:30-17 väliselle ajalle. Kesätyö kestää toukokuun alusta elokuun loppuun. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön koko ajaksi!

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu muun muassa:

• asiakaspalvelu ja vuokramyynti

• käteislaskutus

• uusien asiakkaiden perustaminen toiminnanohjausjärjestelmään

• tavaroiden vastaanotto ja tarkastus

Menestyt työtehtävässä erinomaisesti, jos sinulta löytyy asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä hyvät tietotekniset taidot. Emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio oppia uutta! Katsomme kuitenkin eduksesi englannin kielen taidon, B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja meille työntekijät ovat tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että löydämme sinulle yhdessä parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätäthän hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian, sillä tämä paikka viedään nopeasti.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Tiina Junnila, jonka tavoitat numerosta 050-3402019. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen tiina.junnila@barona.fi.