Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

Työpaikat / CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

CNC-koneistaja Okun Koneistuspalvelu Oy:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Outokumpu Joensuu Teollisuus/tuotanto Okun Koneistuspalvelu Oy

Haemme asiakkaallemme Okun Koneistuspalvelu Oy:lle CNC- koneistajaa. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Okun Koneistuspalvelu on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Heidän valmistamia tuotteita hyödynnetään kaivosten uumenista avaruuteen sekä kotimaassa että maailmalla.

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koneistustehtävät. Valmistettavia tarkkuusosia käytetään esimerkiksi lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa, kuidunvalmistuslaitteissa sekä elintarviketeollisuudessa.

Töitä tehdään 2-vuorossa:

  • Aamuvuoro 0600-1400 MA-PE
  • Iltavuoro 1400-2400 MA-TO

Työvälineet: Käytössäsi on moderni kokekanta ja uusinta teknologiaa. Valmistettavien tuotteiden tyypillinen koko on 0,1 grammasta 10 kilogrammaan sekä tyypillinen eräkoko on 1-40 000 kappaletta.

Sinulta toivotaan: Aiempaa kokemsuta koneistuksesta. Pidät tarkan työn tekemisestä ja mittavälineiden käyttö on tuttua.

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Sovitusti, Teknologiateollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi