Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Hioja

Työpaikat / Hioja

Hioja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Neles Finland Oy:lle Hiojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2- ja 3-vuorotyötä tuotantotilanteesta riippuen ja vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Neles Finland Oy:n Hakkilan venttiilitehtaalla kappaleiden valmistuksessa hiomakoneella. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia. Hiottavat kappaleet ovat pääasiassa venttiilien tiivisteitä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta hionnasta esim. akselit tai hammaspyörät, mutta otamme huomioon haussa myös kokemuksen NC-koneistuksesta. Vastuullisuus ja oma-aloitteellisuus, sekä ratkaisukeskeisyys kuvaavat tekemistäsi. Tämän lisäksi odotamme aitoa kiinnostusta työmenetelmien kehittämiseen ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Metso tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme tarvittaessa ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi