Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Toteuttaja tutkimuksen ja kehityksen tueksi Rapalalle

Työpaikat / Toteuttaja tutkimuksen ja kehityksen tueksi Rapalalle

Toteuttaja tutkimuksen ja kehityksen tueksi Rapalalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Asikkala Lahti Hollola Padasjoki Heinola Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tekniikka Rapala VMC Oyj

Tämä työpaikka ei ole mikään kalajuttu, vaan tarvitsemme nyt Rapalalla apuasi. Rakennamme kestävämpää maailmaa ja kalastusharrastusta, mutta ne eivät synny itsestään. Meillä on nyt auki uusi ja uniikki toteuttajan työtehtävä, jossa pääset testaamaan valmistustapojamme, materiaalejamme ja tuotteitamme. Toteuttajana pääset myös haastamaan omaa näppäryyttäsi ja tekemään töitä kireämpien siimojen sekä vastuullisemman tulevaisuuden eteen.

Toteuttajan tehtävä on uusi, ja valittu henkilö tulee tärkeäksi osaajaksi asiantuntevaan kehitystiimiimme. Vastuullisemmista raaka-aineista materiaaleja säästäen kehitetyt tuotteet eivät valmistu suunnittelupöydällä eivätkä tuotekehitysosastolla, vaan ne kehitetään loppuun tuotannossa konkreettisella tekemisellä. Etsimämme toteuttaja kokeilee ja testaa materiaaleja ja työstötapoja, valmistaa malleja ja tarvittaessa pieniä apulaitteita koejärjestelyjen toteuttamiseksi.

Taustallasi ei ole väliä. Voit olla intohimoinen oman elämäsi korjausmies. Sinun ei tarvitse olla juuri mekaanikko, kirvesmies, tai veneenrakentaja. Mutta kädentaitoja, perustekniikoiden ymmärrystä ja materiaalien tuntemusta me kaipaamme! Voit olla myös työn kautta oppinut: vaikkapa konekorjaaja, joka tietää, miten valmistaa puuttuva työkalu tai varaosa. Voit myös harrastaa esimerkiksi ajoneuvojenentisöintiä tai pienoismallien rakennusta.

Perusluonteeltaan kaipaamme innostunutta, oma-aloitteista ja yritteliästä henkilöä, joka tarttuu toimeen ja tekee yhdessä kehitystiimimme kanssa töitä uusien asioiden toteuttamiseksi. Toivomme sinun olevan kärsivällinen, pitkäjänteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy kirjaamaan työnsä tulokset tarkasti.

Itse työ on monipuolista suorittavaa työtä tiimin jäsenenä. Teet kokeita, koeajoja ja testaat erilaisten materiaalien toimivuutta tuotteissa ohjeiden mukaisesti. Kokeilet valmistustapoja, työkaluja ja kaikkea sitä, millä voidaan todentaa ja mitata ideat käytännössä. Tarkka kirjaaminen on myös tärkeä osa päivittäistä työtäsi: dokumentoit säntillisesti, mitä teit, mitä kokeilit, mikä toimi ja mikä ei. Tämä työ on toisaalta sarjatyötä, mutta toisaalta ei sitten yhtään. Ja mikä parasta, pääset osallistumaan konkreettisesti uusien, entistäkin parempien tuotteiden kehitykseen!

Mitähän tämä työ vaatii, mietit ehkä? Emme etsi yli-ihmistä tai kaikin puolin valmista henkilöä, mutta muutamia ominaisuuksia toivomme:

  • Mekaaninen osaaminen ja ongelmanratkaisukyky. Ymmärrät laitteiden päälle, osaat tehdä mekaanisia ratkaisuja ja tarvittaessa kartoittaa vikoja. Kaikkea ei tarvitse osata. Jos et ole esimerkiksi loistava hitsari – ei hätää! Muulta tiimiltämme saa aina apua.

  • Materiaalituntemus. Tunnet materiaaleina puuta, muovia tai metallia ja tiedät miten ne käyttäytyvät. Voit tuntea jonkin materiaalin tarkemmin, mutta näistä kolmesta toivomme sinulta perustason tuntemusta.

  • Raportointikyky. Meidän on tärkeää tietää mikä toimii ja mikä ei, ja ennen kaikkea miksi. On tärkeää, että saat kirjattua havaintosi ja tehdyn työn tarkasti ylös, mutta romaaneja ei tarvitse kirjoittaa.

  • Tarkkuus ja johdonmukaisuus tekemisessä. Toteuttaja tarvitsee myös malttia, kärsivällisyyttä ja tarkkuutta tehdessään toistoja, kun juuri oikeaa lopputulosta haetaan.

  • Innostus! Tärkeintä on, että tämä ilmoitus resonoi sinussa, ja sinulla on tahtoa tehdä pitäjänteistä kehitystyötä uusien, entistäkin parempien tuotteiden eteen. Muut taidot voit oppia, mutta innostus hommaan on sisäsyntyistä – sitä joko on tai ei.

Muita sinua todennäköisesti kiinnostavia asioita työssä:

  • Työ sijaitsee Asikkalassa Rapalan Vääksyn tehtaalla.
  • Kyseessä on vakituinen päivätyö.
  • Palkkaus on sopimuksen mukaan, joten liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi.
  • Töiden aloitus keväällä, niin pian kuin sinulle vain onnistuu!

Kysymys kuuluu siis: Haluatko sinä tulla avuksi kehittämään uusia tuotteita Rapalalle?

Mikäli vastasit kyllä, käythän jättämässä pikaisesti hakemuksesi rekrytointikumppanimme Baronan rekrytointijärjestelmään.

Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa, eikä vastausten tarvitse olla pitkiä esseitä. Käytäthän siihen kuitenkin sen verran aikaa, että kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla on ja miksi paikka sinua kiinnostaa. Jotta juuri löydämme sinut ja osaamisesi, on tärkeää, että kerrot itsestäsi meille tässä vaiheessa jo mahdollisimman paljon. Me olemme pyrkineet samaan tällä ilmoituksella. Jos sinulla kuitenkin herää joitakin kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Baronalla yhteyshenkilömme Mari, puh. 050 572 4853. Tavoitat Marin parhaiten arkisin klo 9–10 välillä.