Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Siistijä

Työpaikat / Siistijä

Siistijä

Hakuaika päättyy 01.05.2021

Kärsämäki Haapajärvi Haapavesi Pyhäjärvi Pyhäntä Siikalatva Hotelli- ja ravintola-ala Fodbar Oy

Hei sinä, hallitsetko siivouksen salat? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme siistijä Kärsämäelle!

Me uskallamme ajatella toisin

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.

Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Haemme nyt Baronalle siistijöitä työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa toistaiseksivoimassaolevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään Kärsämäen kunnan alueen kouluissa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin.

Siistijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Plussaa saat ravintola- tai siivousalan kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työ alkavat 1.6.2021, perehdytämme sinut tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Kärsämäki on Oulun Eteläisessä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva rauhallinen, yrittäjämyönteinen ja lapsiystävällinen maalaiskunta.

Kunnassa asuu n. 2 650 ihmistä 700,90 neliökilometrin alueella.

Kärsämäki on tunnettu maanteiden risteyspaikka , sillä täällä risteävät valtatiet 4 (Helsinki–Utsjoki ja 28 ( Kokkola–Kajaani ). Lisäksi Kärsämäeltä alkaa Kangasalle johtava kantatie 58.

Kärsämäeltä on matkaa

Ouluun 120 kilometriä

Jyväskylään 215 kilometriä

Helsinkiin 480 kilometriä.

Maantieteellinen sijainti on siis loistava, Suomen keskipisteessä.