Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektipäällikkö (sähköautomaatio) Caverionille Uuteenkaupunkiin

Työpaikat / Projektipäällikkö (sähköautomaatio) Caverionille Uuteenkaupunkiin

Projektipäällikkö (sähköautomaatio) Caverionille Uuteenkaupunkiin

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Uusikaupunki Turku Rauma Raisio Laitila Vehmaa Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tekniikka Caverion Industria Oy

Omaatko kokemusta teollisuuden sähköautomaatioprojekteista? Viihdytkö monipuolisessa työroolissa sekä esimiestehtävissä? Mikäli kyllä, saatat olla hakemamme Caverionin uusi projektipäällikkö!

Haemme nyt asiakkaallemme Caverionille Uuteenkaupunkiin

projektipäällikköä

yrityksen kasvua vauhdittamaan. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan Caverionin kanssa.

Caverionilla pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkailleen sähköautomaation ratkaisuja. Vastaat osaltasi teollisuuden sähköautomaatioprojektien ja -palveluiden toteuttamisesta ja vastuualueesi taloudesta. Kohteet vaihtelevat ja pääset toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä Uudenkaupungin toimipisteen ammattilaisten että Caverionin valtakunnallisen organisaation kanssa.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • tiimisi (10 asentajaa) työnjohtotehtävät
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • tarjouslaskenta
  • olemassa olevien asiakkuuksien hoito sekä toimiminen tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti sekä sitoutuneesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen. Omaat jo kokemusta alalta ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään S1 -pätevyys. Eduksi on kokemus projektitoiminnasta, työnteosta teollisuusympäristöstä ja sähköpalvelualan TES-tuntemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen sekä monipuolisen työroolin asiakasrajapinnassa sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan Caverionin Uudenkaupungin toimipisteen kasvuun. Voit tutustua meidän cavereihin tarkemmin Caverikirjassa ja Näin meillä -osiossa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen Baronan sivujen kautta 25.4.2021 mennessä.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta rekrytointikonsultti Kati Blinnikka gsm 050 370 8435. Kati on parhaiten tavoitettavissa to 8.4. klo 12-13.30 ja ti 13.4. klo 9-10.30 välisinä aikoina.