Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Pikaruokatyöntekijä Sastamalaan

Työpaikat / Pikaruokatyöntekijä Sastamalaan

Pikaruokatyöntekijä Sastamalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sastamala Hotelli- ja ravintola-ala

Pikaruokatyöntekijänä lämmin kesä on taattu! Haemme iloisia ja ahkeria pikaruokatyöntekijöitä Sastamalan alueelle! Jos siis kestät keittiön kuumuuden hymy huulilla, niin laita hakemusta tulemaan!

Haemme Baronalle pikaruokatyöntekijöitä työskentelemään asiakasyrityksissämme keikkaluontoisesti Sastamalan alueella. Työtä on erityisesti ravintolan paiston puolella. Pääset siis valmistamaan herkullisia hampurilaisannoksia! Vuoroja on myös ravintolan asiakaspalvelussa kassatyöntekijän tehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu annosten valmistaminen, keittiön siisteyden ylläpito ja omavalvonta. Työtä on tarjolla ma-su välillä aamu- ja iltavuoroissa. Lähtökohtaisesti työ on keikkaluontoista, mutta on myös mahdollisuus määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen työkokemuksesi mukaan.

Työssä on eduksi aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Työ vaatii tekijältään paineensietoa ja kykyä pitää langat käsissään kovassakin kiireessä. Unelmahakijamme ote työhön on ripeä ja asiakaslähtöinen. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia ja ajan tasalla olevaa salmonellatodistusta, tarvittaessa opastamme näiden hankintaan.

Jos siis olet etsimämme toimelias ja asiakaspalveluhenkinen pikaruokatyöntekijä, laita hakemus jo tänään tulemaan oheisen linkin kautta! Liitäthän hakemukseesi mukaan kuvat alan työ- ja opintotodistuksista sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.