Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elintarviketyöntekijä

Työpaikat / Elintarviketyöntekijä

Elintarviketyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Kouvola Loviisa Hamina Elintarviketeollisuus

Haemme elintarvikealan asiakkaillemme Kymenlaakson alueelle tekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Työtehtävät

Haemme työntekijöitä useille eri asiakkaille heidän tuleviin tarpeisiinsa sekä Etelä-, että Pohjois-Kymenlaaksossa. Näin ollen myös avoimia tehtäviä on erilaisia. Voit työllistyä esim. pakkaamoon, varastotehtäviin, operaattoriksi, leipuriksi, tai muihin tuotannon tehtäviin – ota oma paikkasi jättämällä hakemus!

Mitä odotamme sinulta

  • Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia, pääsee pitkälle! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi ”can do” -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Voit olla vaikkapa 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.
  • Kiinnostus elintarvikealaa ja tuotannon työtehtäviä kohtaan.
  • Skarppi mieli, tarkat kädet. Elintarviketeollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus pitkäaikaisiin työsuhteisiin.
  • Valmius joustaviin työvuoroihin. Suurin osa töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.
  • Suomen kielen taito.
  • Ajokortti. Jotkin työpaikat sijaitsevat julkisen liikenteen ulottumattomissa.
  • Hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätä yhteystietosi ja kerro taustastasi. Ensimmäiset paikat täytetään nopealla aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.