Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Markkinointipäällikkö - Senior Digital, Marketing & Loyalty Manager

Työpaikat / Markkinointipäällikkö - Senior Digital, Marketing & Loyalty Manager

Markkinointipäällikkö - Senior Digital, Marketing & Loyalty Manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Media/viestintä Markkinointi/mainonta Toimistotyö Finnkino Oy

Finnkinolla on tarjolla työ, jota tulet varmasti rakastamaan! Pääset markkinoimaan elämyksiä, joita kaikki rakastavat! Haemme johtamistaitoista, organisointikykyistä ja tuloksennälkäistä Markkinointipäällikköä luotsaamaan seitsemänhenkistä tiimiä, joka vastaa Finnkinon B2C- ja B2B-markkinoinnista.

Etsimme:

Tässä vastuullisessa roolissa pääset kehittämään Finnkinon brändiä, markkinointiviestintää ja maailman mukavimman tiimin osaamista elämyksellisellä toimialalla. Vastaat Finnkinon palvelu- ja markkinointikonsepteista, joita kehität ja koordinoit yhdessä tiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Pidät tiimin mukana tekemisessä, kehität koukuttavia sisältöjä ja virittelet erilaisia yhteistyökuvioita, mm. elokuvalevittäjien, jälleenmyyjien ja mainostajien kanssa. Suunnittelet ja toteutat moninaisia kampanjoita sekä kehität entistä tuloksellisempaa markkinointia.

Pääasialliset työtehtävät:

 • Esimiestyö, jossa kehität tiimisi toimintaa sekä työskentelytapoja. Pidät myös työntekijöitä jatkuvasti ajan tasalla markkinointisuunnitelmista sekä muusta tekemisestä.
 • Toimintabudjetin hallinta. Seuraat jatkuvasti tavoitteita sekä KPI:tä.
 • Kaupallisten tarpeiden ja konsernilta tulevan informaation suodattaminen ja tulkitseminen selkeiksi toimintasuunnitelmiksi sekä konkreettisiksi toimenpiteiksi.
 • Hallinnoit markkinointi- ja viestintäsuunnitelmia, jolla tuet paikallisen liiketoiminnan painopisteitä sekä yhdenmukaistamista.
 • Vastaat digitaalisen markkinoinnin tekemisestä ja niistä syntyvät liikenteen aktiivisesta analysoinnista ja seurannasta. Pidät huolta kanta-asiakasohjelman jatkuvasta kasvusta ja kehittämisestä.
 • Vastaat markkinoinnin automaatiosta, some- ja digikanavista sekä verkkosivuston, verkkokaupan ja kanta-asiakasohjelman rakenteesta osana erinomaista asiakaskokemusta.
 • Markkinointi- ja verkkokauppatiimien lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme:

Sinulla on vahvaa kokemusta johtamistyöstä, digimarkkinoinnista sekä asiakkuuksien ja kumppaneiden hallinnasta. Digimarkkinoinnin osalta olet ollut mukana verkkokauppa-hankkeissa, sinulla on käsitystä kanta-asiakasohjelmien hallinnasta, tunnet markkinoinnin automaation logiikan sekä olet tehnyt liikenteenohjausta ja maksetun mainonnan optimointia. Analytiikka on tuttua, seuraat sitä sujuvasti ja pyrit jatkuvaan kehittämiseen kaikessa tekemisessä. Edistät tottuneesti laajamittaisia projekteja samanaikaisesti, viihdyt myös hektisessä ja vauhdikkaassa työympäristössä.

Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus esimiestyöstä ja ymmärrät tuloksellisen markkinoinnin merkityksen liiketoiminnan kehittämiselle. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tietenkin jaat kanssamme myös innostuksen elokuvia ja alaa kohtaan.

Tarjoamme:

 • Elokuvaedun ja muut yrityksemme edut.
 • Innostuneet ja taitavat työkaverit sekä rennon työilmapiirin.
 • Monipuoliset ja haastavat tehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä.
 • Joustavan yrityskulttuurin.

Rekrytointia hoitaa Barona Luova. Pyydämme sinua laittamaan meille englanninkielisen hakemuksen ja CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika ma 12.4. sekä pe 16.4. klo 15–16 välisenä aikana. Jätä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 21.4.

Töölönlahdenkatu 3B, 00280 Helsinki