Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Markkinointisuunnittelija

Työpaikat / Markkinointisuunnittelija

Markkinointisuunnittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Media/viestintä Markkinointi/mainonta Toimistotyö LapWall Oy

Tarjoamme työtä kotimaisessa yrityksessä, joka on laajan tuotevalikoiman ja nykyaikaisten tehtaiden ansioista kasvanut nopeasti Suomen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Etsimme LapWall Oy:lle Markkinointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävässä pääset toteuttamaan myyntiä tukevan markkinoinnin suunnittelua ja tuotantoa sekä hoitamaan sekä kehittämään LapWall Oy:n brändiä. Työtehtävä painottuu graafiseen suunnitteluun sekä sisällöntuotantoon. Sinulta syntyy myös pidempien asiantekstien, kuten artikkelien ja uutisten kirjoittaminen. Vastaat kotisivujen ja sosiaalisen median päivityksestä. Kotisivuille pääset tuottamaan monipuolisesti tekstisisältöä, kuvamateriaalia sekä muuta sisältöä yhteistyössä kollegoiden kanssa.

Suunnittelet ja tuotat tuoteluetteloita, hinnastoja, messu- ja tapahtumamateriaaleja sekä muita markkinointimateriaaleja. Tulet olemaan mukana oppilaitosyhteistyön sekä työnantajamielikuvan kehittämisprojekteissa. Hoidat messujen ja muiden tapahtumien suunnittelua, tuotantoa, ja markkinointia pitäen lankoja käsissäsi.

Odotamme sinulta:

 • graafisen suunnittelun osaamista
 • sisällöntuotannon osaamista ja hyvää tekstin rakenteiden hallintaa
 • itsenäistä työskentelyotetta
 • hyviä kommunikointitaitoja
 • kokonaisuuksien hahmottamista
 • kokemusta kotisivujen päivittämisestä, ylläpidosta ja kehittämisestä
 • hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä Wordpress-osaamista
 • Adobe Creative Cloudin ja sieltä varsinkin Illustrator, Photoshop ja InDesign -osaamista
 • työkokemusta vähintään 2–3 vuotta vastaavanlaisesta työtehtävästä
 • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielitaitoa. Muu kielitaito on eduksi tehtävään
 • etuna tehtävään ovat valo- ja videokuvauksen sekä editoinnin osaaminen sekä hakukoneoptimoinnin ja analytiikan osaaminen

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan paljon oman työn tekemiseen. Työssä suhtaudutaan itsensä kehittämiseen ja kouluttautumiseen positiivisesti sekä pääset myös itse kehittymään ja kehittämään asioita. Ilmapiiri on rento sekä innovatiivinen, jossa kehitetään prosesseja ja tekemistä jatkuvasti parempaan suuntaan. Työpaikka on muuttamassa ja tulee sijaitsemaan Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työ sisältää ajoittain matkustamista tehtaille, Pälkäneelle ja Pyhännälle.

Rekrytointia hoitaa Barona Luova. Laita meille hakemuksesi, CV:si sekä portfolio (graafinen suunnittelu, tekstin tuotanto) työsi tuloksista. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika 12.4. ja 16.4. klo 14–15 välisenä aikana. Jätäthän hakemuksesi 18.4.2021 mennessä.