Yrityskehittäjä

Työpaikat / Yrityskehittäjä

Yrityskehittäjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Konsultointi/valmennus Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy

Etsimme joukkoomme nyt uutta YRITYSKEHITTÄJÄÄ kasvun kumppaniksi ja sparraajaksi.

Tehtävässäsi tuet keskiuusmaalaisia yrityksiä toimintansa kehittämisessä. Vahvana liiketoiminnan osaajana analysoit tunnuslukuja ammattitaidolla ja sparraat asiakkaidesi kanssa monipuolisesti esimerkiksi tuottavuuden kehittämisessä, kannattavuuden parantamisessa tai markkinoinnin aktivoimisessa. Autat asiakkaitasi myös rahoituksen hakemisessa ja yhteistyöverkostojen rakentamisessa. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaitasi, teet myyntisoittoja ja tapaat heitä sekä Keuken toimipisteissä että kentällä eri puolilla toimialuettamme. Olet mukana Keuken tapahtumatuotannossa, etkä arkaile esiintyä ja olla esillä.

Sinulla on vahvaa liiketoimintaosaamista ja yritystalouden analyysitaitoja sekä myynnin ja markkinoinnin tuntemusta. Osaat kehittää ja rakentaa verkostoja, ja olet myös kielitaitoinen. Luonnollisesti arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vakuuttavaa otetta laajalla yrityskentällä. Sinulla on myös työhön soveltuva yliopisto- tai amk-tason koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja käytännönläheisen näköalapaikan yritystoiminnan kehittämiseen yhdessä mukavien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin ti 13.4. klo 10–12, to 15.4. klo 13–16 tai ti 20.4. klo 13–16) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Eila Eklundilta, puh. 050 3454 296.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin (Hae työpaikkaa) kautta viimeistään sunnuntaina 25.4.2021. Aikatauluarvio alkuhaastatteluille on 28.4. ja 3.5.

Puuvalonaukio 2 D, 04200 Kerava

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?