Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltoasentaja liikkuvaan työhön Mercamerille

Työpaikat / Huoltoasentaja liikkuvaan työhön Mercamerille

Huoltoasentaja liikkuvaan työhön Mercamerille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto Mercamer Oy

Haemme Mercamer Oy:lle päivätyöhön reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan asennus- ja huoltotehtävään pakkauskoneiden parissa.

Huoltoasentajana vastaat pakkauskoneiden asennuksesta, huollosta ja kunnossapidosta Mercamer Oy:n asiakkaiden toimipisteillä ja omassa huoltotilassa Vantaan Piispankylässä. Erilaisia huollettavia kuljetus- ja tuotepakkaamiseen käytettäviä pakkauskoneita on runsaslukuinen määrä, joka takaa työtehtävien monipuolisuuden. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa eteläisessä Suomessa, mutta tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta noin pari kertaa kuukaudessa myös muualla Suomessa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta sähkötekninen tuntemus ja vianetsintätaidot katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja mielellään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, siinä on yhteisenä tavoitteena työllistää valittu henkilö vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Jos olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmä kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäisen kierroksen haastattelut suoritetaan turvallisesti videohaastatteluna.

Lisätietoja arkisin Baronalta antaa kello 12 - 13 Atte Murto-Koivisto, 044 3470316.