Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja, Forssa

Työpaikat / Lähihoitaja, Forssa

Lähihoitaja, Forssa

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Forssa Loimaa Terveydenhuolto/sosiaaliala

Etsimme nyt lähihoitajia asiakkaallemme Attendolle hoivakoti Retonkihoviin Forssassa!

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Työpäiväsi hoivakodissa tai ns. tehostetussa palveluasumisessa koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan Attendo tarjoaa työntekijöilleen myös etuja, joihin kuuluvat mm. Tyky-päivät, ateriaetu ja kahvit työpäivän aikana. Kattava työterveydenhuolto sisältää mm. työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut lääkärin lähetteellä. Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi helposti heti! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Huom! Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla alan opiskelija (lähihoitaja ja sairaanhoitaja), jolla opinnot ovat jo loppusuoralla (2/3 opinnoista keväällä suoritettuna). Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Barona toimii haussa rekrytointikumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.