Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Trukkikuski teollisuuteen

Työpaikat / Trukkikuski teollisuuteen

Trukkikuski teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hollola Heinola Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsimme hyvän asenteen omaavaa ja ammattitaitoista trukkikuskia Vierumäelle monipuoliseen ajotehtävään, jossa pääset hyppimään päivän aikana trukin kyydistä myös muihin tehtäviin.

Työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluvat rekkojen lastaukset/purut, tavarankuljetus tuotantoon, valmiiden tuotteiden varastointi sekä erilaiset järjestelyhommat. Ajotehtävien ohessa pääset jalkautumaan esimerkiksi paketointi tehtäviin ja vietätkin noin puolet työpäivästä tuotantolinjalla pakkaustöiden parissa. Työ vaatii tekijältään valmiutta fyysiseen työhön, sillä työ ei ole ainoastaan trukin ajamista.

Odotamme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä nopeita hoksottimia! Työ on itsenäistä ja vastuullista sekä vaatii sinulta huolellisuutta. Työvälineenä sinulla on iso 7 tonnin trukki, joten odotamme aikaisempaa kokemusta isomman trukin kuljettamisesta.

Työvuorot sijoittuvat 2-vuoroon ma-pe (klo 6-14 ja 14-22) työvuorojärjestelmä TAM25 mukaisesti. Tehtävästä maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa, mutta sinun on mahdollisuus sopia siitä henkilökohtaisesti yrityksen kanssa oman osaamisesi ja taustasi mukaan.

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille, mikäli olet hoitanut työsi hyvin.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen ja kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka. Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.