Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Osa-aikainen lähitukihenkilö, Vantaa

Työpaikat / Osa-aikainen lähitukihenkilö, Vantaa

Osa-aikainen lähitukihenkilö, Vantaa

Hakuaika päättyy 18.04.2021

Vantaa IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin Vantaalle. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta loppukäyttäjätuesta sekä erilaisista teknisistä ongelmanratkaisutehtävistä ja olet etsimässä vastaavia tehtäviä? Etsitkö osa-aikaista työtä esim. opintojesi tai toisen osa-aikaisen työn ohelle?

Tulet työllistymään asiakkaamme sisäiseen IT-tukeen ja pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa niin työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen. Työpäiväsi voivat pitää sisällään esimerkiksi tietokoneiden, käyttöjärjestelmien ja erilaisien ohjelmistojen asentamista, oheis- ja verkkolaitteiden asentamista sekä vianselvitystä, ja käyttäjien opastamista sekä heidän erilaisien tietoteknisten ongelmien ratkaisemista. Tulet työskentelemään vahvasti loppukäyttäjien parissa, ja sen vuoksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakkaiden palvelemisesta. Työkielenäsi ovat suomi ja englanti, ja siten tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista kielitaitoa molemmilla kielillä.

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta vastaavista lähitukihenkilön/IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Sinun ei tarvitse olla vielä alan ammattilainen, mutta toivomme että sinulla olisi kuitenkin perusosaaminen työasemista, verkkolaitteista sekä palvelimista (esim. uudelleen käynnistys) ja osaisit ratkoa itsenäisesti perustason teknisiä ongelmia. Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Sinulle on tärkeää saattaa annetut työtehtävät loppuun saakka. Olet positiivinen ja reipas persoona, ja pystyt työskentelemään ajoittain myös pienen kiireen/paineen alla.

Etsimme asiakkaallemme työntekijää määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtä on arviolta 1-2 päivää viikossa (päivät etukäteen sovittavissa), ja työsuhde kestää elokuun loppuun 2021 asti. Työsuhde sisältää option jatkosta! Ensimmäisen viikon aikana toivomme, että pystyisit olemaan koko viikon käytettävissä perehdytyksen vuoksi. Työ tapahtuu arkipäivisin, toimistoaikojen puitteissa (klo 8-16). Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan Vantaalla, mutta satunnaisesti joitakin keikkoja voi olla myös Helsingin puolella. Katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä huhtikuussa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme:

 • Soveltuvaa koulutusta IT alalta (esim. datanomi)
 • Windows-käyttöjärjestelmien hyvää hallintaa
 • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
 • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta esim. tulostimet
 • Verkkolaitteiden tuntemusta esim. kytkimet
 • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
 • Mobiililaitteiden tuntemusta (Android ja iOs)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kokemus tikettijärjestelmästä katsotaan eduksi

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen
 • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
 • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.