Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Höyläri/prosessityöntekijä

Työpaikat / Höyläri/prosessityöntekijä

Höyläri/prosessityöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme teollisuuden- tai puualan pariin Heinolaan liimapuupalkkien viimeistelyprosessiin.

Työssäsi toimit liimapuupalkkien viimeistelylinjalla höylärin/prosessityöntekijän tehtävissä. Höyläyslinjaston hoidon lisäksi viimeistelet palkkeja lähetysvalmiiksi höyläämällä, paketoimalla ja tarpeen mukaan teet pieniä korjauksia niihin esimerkiksi kittaamalla. Tehtävä vaatii tekijältään tarkkuutta sekä valmiutta fyysiseen työhön, sillä viimeistely ja paketointi tehdään pääsääntöisesti käsin.

Katsomme kokemuksen teollisuuden tai rakentamisen parista eduksi, mutta jos olet halukas oppimaan uusia tehtäviä, kokemus ei ole välttämätöntä. Työtehtäviin perehdytetään. Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisuudella Baronan kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseemme, mikäli olet hoitanut työsi hyvin. Tavoitteena on löytää pitkäaikainen työtekijä. Tarjoamme sinulle Suomen suurimman henkilöstöpalvelu organisaaton tuen koko työsuhteen ajaksi, et siis jää yksin!

Työvuorot sijoittuvat 2-vuoroon ma-la (klo 6-14 ja 14-22) työvuorojärjestelmä TAM26 mukaisesti. Tehtävästä maksetaan vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa, mutta sinun on mahdollisuus sopia siitä yrityksen kanssa oman osaamisesi ja taustasi mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään töihin.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään.