Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja, kesätyö, Tilkka

Työpaikat / Lähihoitaja, kesätyö, Tilkka

Lähihoitaja, kesätyö, Tilkka

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Haemme nyt Tilkan hoivakoteihin hoitajia kesätöihin touko-elokuulle. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja tai alan opiskelija. Tärkeintä on kuitenkin se, että olet vuorossa asukkaita varten ja haluat olla tukemassa ikäihmisten hyvinvointia.

Tässä olisi oiva mahdollisuus päästä kerryttämään kokemusta monipuolisessa työympäristössä. Sijaisuuden kesto on neuvoteltavissa omien kesäsuunnitelmiesi mukaisesti. Miltä kuulostaa? Lue lisää Tilkasta alta ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tilkan hoivakodit työpaikkana

Tilkka koostuu useasta hoivakodista, jossa jokaisessa on 14 asukasta. Asukkaina on ikäihmisiä, joilla on alentunut toimintakyky, muistisairaus tai muuten avun ja tuen tarve. Tilkan hoivakodit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työympäristönä Tilkka on monipuolinen ja mahdollistaa sinulle oppimisen ja ammatillisen kehittymisen.

Sinulle varmistetaan kattava perehdytys työtehtävään sekä työympäristö, missä voi oppia joka päivä jotain uutta. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus osallistua Tilkan toiminnan kehittämiseen ja tuoda omia ideoitasi esille koulun penkiltä tai aiemman työkokemuksesi pohjalta. Työyhteisössä arvotetaan ihmisten erilaisuutta ja jokainen voi tehdä työtään omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen.

Työpäiväsi

Hoitajana olet vuorossa asukkaita varten, varmistaen heille laadukkaan hoidon. Kohtaat heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksikölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä koulutuksesi mukaisesti. Työtehtäviäsi ovat muun muassa asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö, asukkaiden avustaminen ruokailussa sekä viriketoiminnan ja ulkoilun järjestäminen asukkaille. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoilta lähihoitajan, sairaanhoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Eduksi katsomme hygieniapassin ja lääkehoidon koulutuksen, jotka voit suorittaa myös työsuhteen alussa. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat, joilla on vähintään 2/3 osaa opinnoista suoritettu.