Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Assistance Coordinator, kesätyö

Työpaikat / Assistance Coordinator, kesätyö

Assistance Coordinator, kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu SOS International

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Mikäli nyökkäsit kolmesti, etsimme juuri sinua! Voit olla joko kokenut konkari, tai sitten vielä hiomaton timantti, tässä kesätyössä pääset varmasti kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta!

Haemme nyt asiakkaallemme SOS Internationalille Assistance Coordinatoria kesätöihin! SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa.

Tarjoamme

sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja pääset kehittymään tehtävässäsi. Hymyilevän ja huumorintajuisen työympäristön lisäksi saat luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtäviin. Takaamme sinulle jatkuvan tuen kehittymiseesi koko matkan ajan.

Etsimme nyt useampaa henkilöä kausityöhön - huhtikuusta syyskuun puoliväliin saakka, mutta tehtävässä voi olla määräaikaisuuden jälkeen jatkomahdollisuus. Viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee 0-37,5 h välillä ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa ja mahdollisuus myös etätyöskentelyyn on olemassa.

Tehtäviisi kuuluu

auttaa empaattisella otteella pulaan jääneitä autoilijoita ja löytää heille paras ratkaisu juuri heidän yllättävään tilanteeseensa. Asiakkaita ja muita sidosryhmiä kohdataan puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävässäsi oleellisena osana vastaanotat ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyviä korvaustapauksia ja takaat turvallisen matkan jatkumisen asiakkaillemme. Tehtävään sisältyy myös korvaustoimintaan liittyvän asiakirjaliikenteen hoitaminen ja tiivis yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, niin iltaisin, viikonloppuisin kuin öisin ja pyhäpäivinäkin.

Sinäkö?

Tärkeintä ei ole työskentelytaustasi, vaan asenteesi sekä halusi työskennellä asiakasrajapinnassa. Kohtaat asiakkaat empaattisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Odotamme sinulta suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Kuulostaako hyvältä?

Saat ympärillesi mukavan, osaavan ja auttavan tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi joka päivä. Meillä työskennellään hyvällä asenteella ja uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille hakulinkin kautta viimeistään 16.4., niin tutustutaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Sakran Nuojuaan, p. 0505716584!