Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Työntekijäksi teollisuuteen - AVOIN hakemus

Työpaikat / Työntekijäksi teollisuuteen - AVOIN hakemus

Työntekijäksi teollisuuteen - AVOIN hakemus

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Naantali Kaarina Lieto Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Asentaja, kokoonpanija, metallialan osaaja tai tuotantotyöntekijä. Meillä teollisuudessa on monia erilaisia tehtäviä, ja etsimme sinua joukkoomme Turun Seudulle!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle ja minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän!

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin ja erilaisiin teollisuuden alan työtehtäviin asiakasyrityksiimme Turun seudulle. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan perustehtävistä, kuten laaduntarkkailusta tai pakkauksesta, vaativimpiin rooleihin, kuten asennus- tai esimiestehtäviin.

Tärkein ominaisuus työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon! Koulutus ja työkokemus etsimältäsi alalta katsotaan eduksi.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaan, kun sopivia työpaikkoja on tarjolla.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.