Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija huonekaluteollisuuteen

Työpaikat / Kokoonpanija huonekaluteollisuuteen

Kokoonpanija huonekaluteollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita huonekaluteollisuuteen Lahteen

Haemme niin alan jo oppineita ammattilaisia kuin kokoonpanon perusteet hallitsevia oppimaan motivoituneita henkilöitä. Haettavalta henkilöltä odotamme aikaisempaa kokemusta tehtävästä sekä huolellista ja tarkkaa asennetta töihin. Laadukkaat tuotteet ja hyvä työn jälki on asiakasyrityksen tuotteissa etusijalla, joten odotamme, että laadukas jälki on myös sinulle työssäsi kunnia-asia.

Kyseisessä toimipisteessä valmistetaan sohvia ja nojatuoleja, joten työ on fyysistä ja vaatii käden sekä mielen koordinaatiota.

Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa joustavasti arkipäivisin klo 7-15.30, mutta olethan tarvittaessa valmis myös iltavuoroihin. Toimipiste sijaitsee vajaa 2 km Lahden keskustasta joten kulkemaan pääsee myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja mahdollisuus työlllistyä ainakin 3 - 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen

Työsuhde solmitaan valituille henkilöille Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan asiakasyrityksen loppuhaastattelun jälkeen!