Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Työpaikat / Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko vastapainotrukin taitaja? Kiinnostaako päiväpainotteinen työ hyvässä porukassa?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Korson varastoon trukkikokemusta omaavaa reipasta työntekijää. Työtehtäviisi kuuluu vastapainotrukkia käyttäen tavaroiden vastaanottoa ja lavojen siirtelyä. Lavoja myös merkataan ylös tietokoneelle, joten pieni tietotekninen osaaminen ei ole myöskään haitaksi. Myös muut yleiset varastotehtävät sekä pienet kokoonpanotehtävät ovat mahdollisia.

Työvuorot ovat arkisin klo 7-18 välillä ja töitä tehdään kokoaikaisesti. Työn kesto on alustavasti syyskuun loppuun, mutta mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen on aidosti olemassa.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!