Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja kotihoitoon

Työpaikat / Lähihoitaja kotihoitoon

Lähihoitaja kotihoitoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Janakkala Riihimäki Hämeenlinna Terveydenhuolto/sosiaaliala

Etsimme joustavia ja ammattitaitoisia lähihoitajia keikkaluonteiseen työhön kotihoidon pariin.

Etsimme lähihoitajaa työskentelemään keikkaluontoisessa työssä asiakasyrityksessämme kotihoidon tehtävissä. Työtä on Janakkalan Tervakoskella ja Turengissa. Tehtävässä työskennellään asiakkaiden kodeissa: työhön kuuluu muun muassa ruokailun varmistaminen, peseytymisapu ja lääkehoidon toteutus. Työtä on sekä aamu- että iltavuoroissa klo 7-22 välillä. Työtä on myös viikonloppuisin.

Tehtävään etsitään luotettavaa ja empatiakykyistä lähihoitajaa, joka kohtaa asiakkaat ihmisläheisesti ja vankalla ammattitaidolla. Työn vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto ja aikaisempi työkokemus kotihoidon tehtävistä. Valitulta työntekijältä edellytetään LOVe-lääkehoidon testin hyväksyttyä suorittamista ennen työn alkamista. Eduksi tehtävässä on oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Jos siis olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu avulias lähihoitaja ja kohtaat asiakkaat asiakaslähtöisellä otteella, hae tehtävään jo tänään oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi mukaan kuvat työ- ja tutkintotodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.