Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keittiöapulainen Sastamalaan

Työpaikat / Keittiöapulainen Sastamalaan

Keittiöapulainen Sastamalaan

Hakuaika päättyy 22.04.2021

Sastamala Hotelli- ja ravintola-ala

Viihdytkö keittiön puolella? Oletko kokenut keittiöapulainen? Pysyykö pää kylmänä kiireenkin keskellä? Laita meille työhakemus!

Etsimme keittiöapulaisia, jotka hallitsevat keittiön avustavat tehtävät. Työhön kuuluu ruokien esivalmistelua ja salaatin valmistusta. Keittiöapulainen huolehtii myös keittiön siisteydestä ja tekee tiskausta sekä muita avustavia työtehtäviä. Mahdollista on tehdä myös kuormanpurkua sekä työskennellä ruokasalin puolella asiakaspalvelun tehtävissä.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus tai jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työn vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Lähtökohtaisesti työ on keikkaluontoista eli voit työskennellä joustavasti silloin kun sinulle sopii.

Jos kiinnostuit työstä, lähetäthän meille heti hakemuksen oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.