Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Monipalvelutyöntekijä Vesilahteen

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Vesilahteen

Monipalvelutyöntekijä Vesilahteen

Hakuaika päättyy 18.04.2021

Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Vesilahden kunta

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös ylläpitosiivouksen? Mahtavaa, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

Etsimme asiakasyritykseemme monipalvelutyöntekijää keikkaluontoiseen työhön. Työtä on arkipainotteisesti koulu- ja päiväkotikohteissa Vesilahden alueella. Työtehtäviin kuuluu sekä keittiö- että siivoustyötä. Keittiön puolella on esimerkiksi välipalan esillelaittoa ja astiahuoltoa. Joissakin kohteissa voi olla myös aamupuuron keittoa ja ruuan lämmitystä. Siivoustehtävät ovat ylläpitosiivousta.

Etsimämme työntekijä on joustava ja hän tekee työnsä ahkerasti hyvällä asiakaspalveluasenteella. Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan palkkauksen. Työssä vaaditaan aikaisempaa kokemusta keittiön tai siivouksen tehtävistä. Valitulla työntekijällä tulee olla hygieniapassi ja ajan tasalla olevaa salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.